miercuri, 29 septembrie 2010

Tânăr sexy, la picioarele Mariei Iliuţ!

Extraordinar! Interpreta de muzică populară Maria Iliuţ a avut parte recent de un incident mai puţin plăcut: apartamentul fermecătoarei doamne a fost inundat, din greşeală, de către un tânăr şarmant. Nelu Pascal, vecinul vedetei, s-a scuzat, dând vina pe tabloidul „apropo”.

Din fericire, celebra interpretă nu va trebui să-i ceară daune vecinului său, pentru că acţiunea s-a desfăşurat conform unui scenariu, în timpul filmărilor pentru noul spot „apropo”.
După spotul cu pescarul, tabloidul „apropo” vine şi în acest sezon cu o interesantă campanie publicitară - un spot plin de umor şi strălucire, a cărui temă o constituie relaţiile dintre vecini.
Maria Iliuţ a acceptat invitaţia redacţiei de a deveni eroina principală a spotului publicitar, interpretând alături de colegul nostru Nelu Pascal, un admirator al vedetei şi cel care în sezonul de vară a filmat pentru „apropo” în rol de pescar. Prin invitaţia distinsei doamne Maria Iliuţ, o personalitate îndrăgită la noi, ne-am dorit fidelizarea cititorilor şi atragerea altor noi. Am mizat, în special, pe segmentul de vârstă 30-50 ani, dar şi pe tradiţie, sentimente şi autoironie”, declară Alina Guţu, redactorul-şef al „apropo”, adăugând că spotul precedent a fost foarte de bine primit de public.
Am inundat baia hotelului „Jazz”
Noul produs, care va fi difuzat începând cu săptămâna viitoare la JurnalTV, a fost filmat în incinta Hotelului „Jazz”. „A fost foarte dificil să găsim o locaţie, cu atât mai mult un apartament care să poată fi inundat. Apreciem disponibilitatea administraţiei hotelului „Jazz” şi le mulţumim pe această cale”, adaugă Vlad Vasilcov, manager promovare la „apropo”.
Scenariul a suferit multe schimbări, câteva detalii fiind modificate chiar pe parcursul filmărilor. Şi pentru că în incinta hotelului, al cărui interior e mai mult decât spectaculos, am descoperit un aparat de radio vechi, regizorul clipului, Dorin Vornices, a hotărât pe loc să îl includă în scenariu.
Deşi nu sunt actori de meserie, Maria Iliuţ şi Nelu şi-au intrat foarte bine în rol şi au acceptat cele mai neobişnuite situaţii.
Filmările au culminat cu secvenţa în care Nelu şterge podeaua, la picioarele interpretei care citea relaxată ziarul. „Sper să nu ajung niciodată în asemenea situaţie”, a exclamat Nelu printre cadre, referindu-se că i-ar părea rău să inunde apartamentul frumoasei cântăreţe în realitate.
Scena cu inundarea băii a dat cele mai multe bătăi de cap regizorului, deoarece cada era foarte mare. Baia a fost inundată, însă nu atât de mult cât prevedea scenariul, drept pentru care s-a recurs la câteva şiretlicuri grafice.
Suntem mai mult decât încântaţi de rezultat. Ţinem neapărat să îi mulţumim doamnei Maria Iliuţ, care a acceptat inedita experienţă pentru ea şi care ne-a cucerit pe toţi în noul său rol, colegului nostru Nelu, pe care sperăm să-l regăsim şi în următorul nostru spot, de Crăciun şi cameramanului Anatolie Serjan (alias Scorps), cel de la care a pornit ideea clipului. Mulţumim echipei de producţie, precum şi administraţiei „Jazz Hotel”.

Niciun comentariu: